Välkommen till vår nya webbplats för rabattavtal

augusti 2015

Nu har vi en ny webbplats för dina medlemsförmåner. Enklare att använda och all information tillgänglig direkt i din dator. 

På den nya webbplatsen finns nu information om varje leverantörs produkter och tjänster tillgänglig direkt till varje rabattavtal. Du hittar nu blanketter, formulär och prislistor som kan laddas ner på din dator. Det är nu också enklare att komma igång att använda ett nytt avtal.

Som tidigare finns också vår särskilda kundtjänst som hjälper dig via telefon och e-post om du behöver hjälp att komma igång, att fylla i en blankett eller om du har frågor eller problem med en leverantör.

Välkommen till den nya webbplatsen!

KUNDTJÄNST FÖR RABATTAVTALEN: kundtjanst@tmfrabatt.se
FÖR ÖVRIGA FRÅGOR KONTAKTA: TMF – Trä- och Möbelföretagen    Storgatan 19, Box 55525, 102 04 Stockholm    info@tmf.se    08‑762 72 50