Peugeot Chrome Edition By KAMA & Wasa Kredit

mars 2016

Kampanj under perioden 10 mars – 31 maj 2016.

Vi har tagit fram en kampanj med Peugeot och Wasa Kredit till dig som är medlem. Peugeot Partner och Expert är robusta transportbilar för alla arbetsplatser och väder – året runt. Chrome Edition by KAMA- en fräck och funktionell anpassning för en bra arbetsdag i tuffa förhållanden. Oavsett var din arbetsplats är och vilka tider du arbetar är din transportbil ett oumbärligt redskap: nya Partner och Expert Chrome Edition by KAMA är utrustade med högkvalitativa produkter i form av sidebar, frontbåge och extraljus ifrån KAMA. Motorerna håller samma höga standard som Peugeots alla transportbilar, så du vet att du kan lita på din arbetspartner. Tillsammans med Wasa Kredit har vi tagit fram en riktigt stark paketlösning.

• Din avtalsrabatt ger en oslagbar start: Partner 26 %, Expert 25% rabatt.
• Fri dragkrok
• Chrome Edition By Kama, värde Partner 9000 KR, Expert 10000 kr.
• Förmånlig finansiering genom Wasa Kredit

Läs mer om Peugeot och Chrome Edition här.
 

KUNDTJÄNST FÖR RABATTAVTALEN: kundtjanst@tmfrabatt.se
FÖR ÖVRIGA FRÅGOR KONTAKTA: TMF – Trä- och Möbelföretagen    Storgatan 19, Box 55525, 102 04 Stockholm    info@tmf.se    08‑762 72 50