Starkt avtal på inkasso – Få betalt i tid

mars 2016

Visma Collectors hjälper dig att få betalt i tid. Skicka de obetalda fakturor du själv väljer ut till Visma för påminnelse och inkasso.

Varför Visma?
Visma Collectors är specialiserade på att skapa effektiva betalningsflöden och vi har framförhandlat ett mycket starkt ramavtal. Vi har valt Visma Collectors för att de fokuserar på att bibehålla en bra relation till dina kunder.

Så här funkar det
Du lämnar över fakturor som förfallit så hanteras dem i Visma Collectors rutiner. Ofta kommer betalningen in snabbare och kunden vet att Visma Collectors följer de rutiner och regler som finns. Det betyder att du får in betalningar snabbare och frigör tid från administration.

För att använda avtalet?
Gå till ikonen för Inkasso eller klicka här. Ring vår kontaktperson Camilla för alla typer av frågor. Vill du använda ramavtalet laddar du ner blanketten.

Vem är Visma Collectors?
Visma Collectors AB ingår i Visma som gör verksamheter mer effektiva inom både privat och offentlig sektor. 400 000 nordeuropeiska kunder använder Vismas produkter och tjänster, och ytterligere 330 000 använder Visma som hostingpartner. Visma har 7400 anställda och omsatte 8338 miljoner norska kronor 2015.

Etiketter:
KUNDTJÄNST FÖR RABATTAVTALEN: kundtjanst@tmfrabatt.se
FÖR ÖVRIGA FRÅGOR KONTAKTA: TMF – Trä- och Möbelföretagen    Storgatan 19, Box 55525, 102 04 Stockholm    info@tmf.se    08‑762 72 50