Nytt avtal med Telness

mars 2018

Vi är glada att kunna erbjuda våra medlemmar ett nytt avtal med en av de mer innovativa operatörerna på marknaden. Telness erbjuder stabil mobiltelefoni i Telias nät med funktioner speciellt anpassade för företagare. Som medlem får du nu 10% rabatt med vårt ramavtal.

Med Telness sköter du all administration helt online och du får direkt kontroll över företagets samtliga abonnemang med dagsfärsk status på kostnader och användning. Självklart till rätt pris, utan bindningstider eller dolda avgifter.

Enklare mobilabonnemang för företagare och entreprenörer

– Ingen bindningstid
– Fastpris
– Fria samtal, SMS & MMS
– Testmånad
– Använder Telias nät
– All administration Online

Läs mer om avtalet här

KUNDTJÄNST FÖR RABATTAVTALEN: kundtjanst@tmfrabatt.se
FÖR ÖVRIGA FRÅGOR KONTAKTA: TMF – Trä- och Möbelföretagen    Storgatan 19, Box 55525, 102 04 Stockholm    info@tmf.se    08‑762 72 50