Peugeot Partner Electric – Få laddbox och laddkort på köpet

september 2018

2018-10-24

Peugeot har nöjet att erbjuda dig som medlem ett 100 % miljövänligt alternativ för era transporter mycket konkurrenskraftigt pris.

PEUGEOT I SAMARBETE MED CLEVER
Vid köp Peugeot Partner Electric på ditt medlemsavtal ingår en laddbox värd 10.000 kr och ett laddkort

För mer information om CLEVER se, https://clever.nu/
Kampanjen om laddbox+ laddkort gäller till 2018-12-31 och endast Peugeot Partner Pro+ Electric Längd 1 och Längd 2 och kan inte nyttjas tillsammans med andra kampanjer eller rabatter än medlemsrabatten.

Glöm inte att söka en bonus på upp till 60.000kr från transportstyrelsen. https://www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Fordon/bonus-malus/bonus/

Peugeot Partner Electric kan framföras 17 mil enligt New European Driving Cycle (nedan kallat NEDC). NEDC är ett europeiskt institut som testar samtliga modeller och versioner som biltillverkare lanserar.

NEDC tester utförs i så kallade laboratoriemiljö och är inte att betrakta som statiska värden.

Förutsättningar för att kunna framföra bilen så långt som möjligt utgörs givetvis av olika faktorer.

Precis som en bensin- eller dieseldriven bil är räckvidden för en elbil alltid ett resultat av flera olika förutsättningar, så som:
– Körbeteende. – Väglag.
– Lastning.
– Klimat.
– Vinterhjul/sommarhjul.
– Passagerare.
– Utrustning. tillbehör, etc.
– Förutom fysiska aspekt, är det även snitthastighet och körsträcka något som spelar in.

Det finns faktorer och funktioner i bilen som man kan påverka för att optimera för att uppnå så lång räckvidd som möjligt.

För att läsa mer om Partner Electric se, https://www.peugeot.se/kampanjer-och-finansiering/transportbilskampanjer/peugeot-partner-electric.html

Kontakta er lokala Peugeotåterförsäljare för mer information eller provkörning, för att hitta er lokala Peugeot Partner klicka här.

KUNDTJÄNST FÖR RABATTAVTALEN: kundtjanst@tmfrabatt.se
FÖR ÖVRIGA FRÅGOR KONTAKTA: TMF – Trä- och Möbelföretagen    Storgatan 19, Box 55525, 102 04 Stockholm    info@tmf.se    08‑762 72 50