Nu hjälper vi dig att rädda liv

oktober 2018

2018-10-15

Har ni bra förbandsmateriel på arbetsplatsen?

Finns det en hjärtstartare?

Vet alla på arbetsplatsen vad man ska göra vid ett hjärtstopp?

Det här är livsviktiga frågor. Nu har vi tecknat ramavtal med ett företag som i snart 30 år har hjälpt andra företag att få en säkrare arbetsmiljö. Kanske vårt viktigaste ramavtal någonsin?
I Första hjälpencentrum får vi en komplett leverantör av både utbildning och utrustning inom första hjälpen och hjärt-lungräddning (HLR).

Utbildning
Första hjälpencentrum håller skräddarsydda utbildningar i första hjälpen och HLR över hela Sverige – för alla branscher och behov. Ring och få en offert för din arbetsplats.

Utrustning
Du hittar första hjälpen-produkter utvalda av ambulanssjuksköterskor, prisbelönta hjärtstartare och även annan skyddsutrustning som exempelvis brandsläckare. Det finns utrustning för alla branscher och behov – för såväl stora som små företag. Skaffa kundnummer för att handla till medlemsrabatt.

Läs mer om ramavtalet och skaffa kundnummer på tmfrabatt.se

Du är varmt välkommen att ta kontakt med Första hjälpencentrum på telefonnummer 021-448 10 10 eller per e-post till info@fhcentrum.se om du har några frågor eller önskar få en offert på en utbildning.

KUNDTJÄNST FÖR RABATTAVTALEN: kundtjanst@tmfrabatt.se
FÖR ÖVRIGA FRÅGOR KONTAKTA: TMF – Trä- och Möbelföretagen    Storgatan 19, Box 55525, 102 04 Stockholm    info@tmf.se    08‑762 72 50