Hallon mobil för företag – kan det stämma?

oktober 2019

2019-10-20

Ja absolut. Tidigare har Hallon riktat sig mot ett yngre segment men har numera även företagsabonnemang. Hallon ägs av mobiloperatören 3 och de opererar i 3´s nät. Med 3 i ryggen gör Hallon nu en betydande satsning mot små och medelstora företag. Prissättningen är aggressiv och man lyfter fram enkel administration utan krångel.

 

Vi har ingått ett avtal med Hallon Företag som innebär att medlemmar kan välja vilket företagsabonnemang som helst i deras utbud och få 3 månader utan kostnad. Kunden behåller sitt mobilnummer och kan säga upp abonnemanget utan uppsägningstid.

 

För att teckna abonnemang på ramavtalet måste du använda den speciella länken som finns på avtalssidan för Hallon. Du hittar information och beställningslänk under ikonen ”Mobiltelefoni”.

KUNDTJÄNST FÖR RABATTAVTALEN: kundtjanst@tmfrabatt.se
FÖR ÖVRIGA FRÅGOR KONTAKTA: TMF – Trä- och Möbelföretagen    Storgatan 19, Box 55525, 102 04 Stockholm    info@tmf.se    08‑762 72 50