Så klickade vi 2019

januari 2020

2020-01-30

Hotellboende – det var det ämne som lockade flest medlemsföretag under 2019. Därefter följt av bilar, drivmedel och tågresor.

 

1. Hotell

Hotellboende berör många medlemmar och vi upplever nog alla att det är dyrt att vara ute och resa. Ramavtalet med Best Western ger en tydlig kostnadsbesparing och har en välförtjänst första plats.

2. Bilar

Företagsbilar är en tung kostnad för många företag. Rabatterna är höga och besparingarna blir likaså. Det har också varit mycket fokus på nya skatteregler under 2019 och sammantaget har detta skapat ett stort intresse kring bilar. Vår bedömning är att trenden kommer att hålla i sig. I och med att så många tillverkare under 2020 lanserar nya el- och hybridmodeller kommer intresset att vara konstant högt.

3. Drivmedel

TMF har starka ramavtal med Preem, OKQ8 och Shell/St1 vilket ger en hög täckning över hela landet. Tillsammans med att de flesta företag har fordon och att det är enkelt att koppla på ett ramavtal tror vi är anledningen till den höga placeringen.

4. Tågresor

Medlemsrabatten är inte uppséendeväckande hög men att resa miljövänligare blir allt vanligare och det drar intresse till tågresor. SJ´s widget som ligger här på vår sida är enkel att använda för att boka och betala tågresor. Rabatten dras direkt och alla på företaget kan använda avtalet, även anställdas privatresor.

Topp 10

  1. Hotell (Best Western)
  2. Bilar (Ford, Peugeot, DS, Opel)
  3. Drivmedel (Preem, OKQ8, Shell)
  4. Tågresor (SJ)
  5. Bygghandel (Beijer Byggmaterial)
  6. Träning (Nordic Wellness)
  7. Mobiltelefoni (Telness, Hallon Företag)
  8. Förbrukningsmateriel (Office Depot)
  9. Hemelektronik (Net on Net)
  10. Paket och gods (DHL)
KUNDTJÄNST FÖR RABATTAVTALEN: kundtjanst@tmfrabatt.se
FÖR ÖVRIGA FRÅGOR KONTAKTA: TMF – Trä- och Möbelföretagen    Storgatan 19, Box 55525, 102 04 Stockholm    info@tmf.se    08‑762 72 50