Kampanj från Dicopay – ge din kund 30 dagar men få betalt direkt utan kostnad

februari 2020

2020-02-03

Om du kommer igång med Dicopay senast 29 februari  kan du kostnadsfritt ge din kund 30 dagars betalningsvillkor och få hela fakturabeloppet utbetalt av Dicopay inom 24 timmar. 

Dicopay är den senaste svenska appen som hjälper till att effektivisera det administrativa arbetet.. Efter avslutat jobb används appen för att skicka faktura till kunden som kan vara både företag och privatperson. Kunden får 30 dagars betalningsvillkor men kan också välja avbetalning.

Det är alltid kostnadsfritt att fakturera med appen om man väljer t.ex 30 dagars betalningsvillkor och att man själv får betalt när kunden betalar. Men om man vill få betalt direkt, då köper Dicopay fakturan och betalar ut fakturabeloppet inom 24 timmar. För det tar Dicopay normalt ut en avgift.

Vårt ramavtal med Dicopay ger rabatt på avgiften för att få betalt direkt, men just nu och fram till 31 juli så utgår ingen kostnad alls. Ett perfekt tillfälle alltså att testa en ny smart app under ett halvårs tid.

Kom igång här.

För att få kostnadsfritt t.o.m. 31 juli måste du ladda ner appen och fylla i intresseanmälan senast 29 februari.

Alltid med Dicopay

  • Inga abonnemangsavgifter
  • Ingen uppsägningstid
  • Kunden kan välja räntefri avbetalning
  • Fakturaunderlag skickas till ditt bokföringssystem

 

KUNDTJÄNST FÖR RABATTAVTALEN: kundtjanst@tmfrabatt.se
FÖR ÖVRIGA FRÅGOR KONTAKTA: TMF – Trä- och Möbelföretagen    Storgatan 19, Box 55525, 102 04 Stockholm    info@tmf.se    08‑762 72 50