Översättningar – som du vill ha dem

mars 2020

2020-03-18

Nytt inköpsavtal till förmån för medlemsföretag i TMF. 

Översättning är mer än bara text. Det är en helhet, från arbetsflöden och support till teknik och projektledning i samverkan. Semantix erfarna språkexperter har branschkunskap och översätter och anpassar budskapet till dina marknader och målgrupper.

Finjustera din tonalitet på alla språk

Ditt varumärkes tonalitet hålls central i all kommunikation med din terminologi och identitet intakt i alla kanaler.

Jobba smart med Semantix

Låt tekniken göra jobbet. Utnyttja automatiserade arbetsflöden och vår Language Hub och få mer tid för annat. Genom Semantix kundspecifika översättningsprocesser och teknik som konnektorer för PIM-system och webbsidor kortar du effektivt ner time-to-market för våra kunder inom alla branscher.

Läs mer om Semantix

Semantix är en ledande språkpartner med flerspråkiga tjänster som översättning, tolkning och avancerade tekniska lösningar som under 50 år gett människor och företag möjlighet att kommunicera på alla språk. Genom en lokal närvaro i Norden och en global räckvidd erbjuder Semantix partnerskap för alla flerspråkiga behov.

Läs mer på www.semantix.se

Kom igång med Semantix och ramavtalet.

 

KUNDTJÄNST FÖR RABATTAVTALEN: kundtjanst@tmfrabatt.se
FÖR ÖVRIGA FRÅGOR KONTAKTA: TMF – Trä- och Möbelföretagen    Storgatan 19, Box 55525, 102 04 Stockholm    info@tmf.se    08‑762 72 50