Passa på att se över dina kostnader

april 2020

2020-04-08

Under den svåra tid de flesta företag nu upplever är det viktigare än någonsin att minimera sina kostnader där det är möjligt.

En del företag har som följd av minskad eller upphörd verksamhet  just nu mer tid att disponera för administration. Vi rekommenderar därför att nyttja tiden väl och se över kostnaderna för behovsområden som normalt är lite mer arbetsamma att analysera.

 

Byggmateriel, arbetskläder, maskiner

Vi har ett nytt avtal från 2019 med Beijer Byggmateriel. Ramavtalet ger storkundspriser med mycket höga rabatter i vår specialprislista och en lägre generell rabatt på övrigt lagerfört sortiment. Rekvirera kundnummer och specialprislistan.

Klicka här >>

 

Mobiltelefoni

Vi kommer under april 2020 ha ramavtal hos alla Sveriges mobiloperatörer. Telia, Telenor, Tele2 och 3. Meddela oss alla era mobilnummer så tar vi opartiskt fram en offert från samtliga operatörers ramavtal.

Mejla företagets alla mobilnummer till:
kundtjanst@tmfrabatt.se

 

Förbrukning, data, fika, papper, emballage

Oftast är det exakt samma kopieringspapper och träryggspärm som säljs hos olika grossister, men priserna varierar. Vi har ett rekordpressat ramavtal med Office Depot. Ladda ner specialprislistan och ansök om kostnadsfritt kundnummer.

Klicka här >>

 

Paket

Det nya ramavtalet med DHL från 2019 har pressade tariffer för alla typer av inhemska och utländska transporter. Se exempel på tariffer och gör en kundnummeransökan.

Klicka här >>

.

Klicka här >>

 

Telefongenomgång

Vill du få en genomgång på telefon av de viktigaste förmånerna? Hör av dig till oss på kundtjänst.

Telefon 010 – 10 10 505

E-post kundtjanst@tmfrabatt.se

 

 

KUNDTJÄNST FÖR RABATTAVTALEN: kundtjanst@tmfrabatt.se
FÖR ÖVRIGA FRÅGOR KONTAKTA: TMF – Trä- och Möbelföretagen    Storgatan 19, Box 55525, 102 04 Stockholm    info@tmf.se    08‑762 72 50