Koncentrerad kunskap. Med pedagoger som älskar att lära ut.

maj 2021

Diplomas kurser är som lärarledda utbildningar. Erfarna pedagoger som pratar till dig, får dig att reflektera och lär dig det du behöver eller längtar efter. Och vi har förhandlat fram ett fantastiskt pris till dig.

Diplomas kurser avslutas till cirka 75 procent. Det är en hög siffra. En anledning är att utbildningarna är kärnfulla, i kortare pass, engagerande samt lätta att ta del av. De funkar i telefonen, paddan och datorn.

Priset är 3436:- per år. Då har du tillgång till alla Diplomas kvalitetssäkrade utbildningar, där en färdigställd utbildning ger diplom som har verklig betydelse eftersom genomtänkta tester alltid medföljer alla utbildningar.

Kurser finns i data och IT, arbetsmiljö och säkerhet, ledarskap, kommunikation, HR och personal, verksamhetsutveckling, sälj och marknad, vård och omsorg, ekonomi, skola och pedagogik, juridik, arbetsmarknad, produktion och logistik, personlig utveckling, offentlig sektor.

Lär dig mer om att lära dig mer.
Gå till ramavtalet här

KUNDTJÄNST FÖR RABATTAVTALEN: kundtjanst@tmfrabatt.se
FÖR ÖVRIGA FRÅGOR KONTAKTA: TMF – Trä- och Möbelföretagen    Storgatan 19, Box 55525, 102 04 Stockholm    info@tmf.se    08‑762 72 50