Glasögonen som skyddar ögonen och hjälper dig att fokusera på jobbet

juni 2021

Skyddsglasögon som både skyddar och är receptslipade. Precis som ett par vanliga glasögon. Det gör att du kan känna dig säker på jobbet.

Skyddsglasögon från Synoptik uppfyller de krav som EU och Arbetsmiljöverket ställer. Som arbetsgivare har du skyldighet att tillhandahålla skyddsglasögon om det är en del av den personliga skyddsutrustningen för dina anställda. Som anställd har du rätt till din arbetsgivares avtalsrabatt. Det är skönt att veta att ögonen är skyddade om du cyklar Mountainbike till exempel.

Glasögonen finns i flera modeller. Från sportiga till moderna. Även terminalglasögon. Om du behöver en synundersökning utförs den av Synoptiks legitimerade optiker. Det finns över 140 butiker i Sverige som du kan vända dig till.

Fokuserad och säker. Samtidigt. Vårt avtal ger dig 25 procent rabatt.

Gå till avtalet här

KUNDTJÄNST FÖR RABATTAVTALEN: kundtjanst@tmfrabatt.se
FÖR ÖVRIGA FRÅGOR KONTAKTA: TMF – Trä- och Möbelföretagen    Storgatan 19, Box 55525, 102 04 Stockholm    info@tmf.se    08‑762 72 50