Sänk kostnader på telefonin

februari 2023

TMFs avtal med mobiloperatören Telness hjälper ditt företag att spara tid och sänka kostnader. Det är enkelt att hantera din företagstelefoni helt själv samt att du alltid kan få snabb hjälp av Telness support som svarar i snitt inom 1 minut.

Telness går i Telias nät och har inga bindningstider på några av sina abonnemang. Du är alltid helt flexibel och kan höja/sänka surfnivåer när som helst baserat på företagets behov. Du behöver därmed aldrig sitta fast i några kostnader.

Ramavtalet med Telness ger medlemmar förmånliga priser på samtliga abonnemang.

Läs mer om vårt avtal med Telness här

KUNDTJÄNST FÖR RABATTAVTALEN: kundtjanst@tmfrabatt.se
FÖR ÖVRIGA FRÅGOR KONTAKTA: TMF – Trä- och Möbelföretagen    Storgatan 19, Box 55525, 102 04 Stockholm    info@tmf.se    08‑762 72 50