Lägre frakttariffer på ramavtalet

september 2023

Ramavtalet hos DHL är populärt och vi har pressat tarifferna ytterligare. De nya tarifferna började gälla strax före sommaren. Alla medlemmar som använder DHL genom ramavtalet blir automatiskt uppdaterade med de nya förbättrade tarifferna.

Exempel på nya avtalstariffer finns på avtalssidan för DHL här

I avtalet ingår samtliga tjänster hos DHL Freight. Önskar du anpassade exempel på tariffer för Eurapid, Euroconnect, Euroline, DHL Home Delivery, DHL Service Point, DHL Stycke/Pall/Parti kan du ringa eller skicka e-post till oss på supporten för medlemsförmåner.

För att se och räkna på tariffer rekommenderar vi att du beställer ett kundnummer. Det är helt kostnadsfritt och ställer inga krav på engagemang. Med ditt kundnummer kan prisberäkningar göras på samtliga tjänster via MyDHL Freight.

Beställ offert och kundnummer här

KUNDTJÄNST FÖR RABATTAVTALEN: kundtjanst@tmfrabatt.se
FÖR ÖVRIGA FRÅGOR KONTAKTA: TMF – Trä- och Möbelföretagen    Storgatan 19, Box 55525, 102 04 Stockholm    info@tmf.se    08‑762 72 50